Değerli dostumuz,


Mübadiller ve mübadil dostları arasındaki sosyal ve kültürel dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlamak amacıyla kurulmuş olan “Gelibolu Lozan Mübadilleri Derneği”, 2009 yılında kurulmuştur. Amaçlarımızın gerçekleştirilmesinde sizleri de yanımızda görmekten, desteğinizi almaktan büyük mutluluk duyacağız. İşte bu nedenle, mübadil, mübadil çocuğu, torunu yada onların eşleri ile mübadil olmasalar da derneğimiz amaçlarına yönelik çalışmalara katılan, yararlılık gösteren, destek sağlayan tüm dostlarımızı “Gelibolu Lozan Mübadilleri Derneği” ne üye olmaya çağırıyoruz. 



Gelibolu Lozan Mübadilleri Derneği tüzüğünde belirtilen amaç ve çalışma ilkelerini benimsiyor ve desteklemek istiyorsanız, aramıza katılmanızın tam zamanı. Türkiye’nin neresinde yaşıyor olursanız olun, dernek üyeliği için başvuruda bulunabilir, ayni ya da maddi destekte bulunabilirsiniz. 


Amacımız, Türkiye’de mübadeleye ilgi duyan herkesi kucaklamaktır. Sizlerin katılımı ve katkıları ile kalıcı ve başarılı işler yapacağımıza yürekten inanıyoruz. Üye olmak veya bizimle iletişime geçmek isterseniz "İLETİŞİM" linkine tıklayarak e-posta adresimizle veya telefon vasıtası ile bizlere ulaşabilirsiniz. Sizleri aramızda görmekten onur duyacağız.
 

Sevgi ve Saygılarımızla,


GELİBOLU LOZAN MÜBADİLLERİ DERNEĞİ




Gönderen gelibolu lozan mubadilleri derneği on 31 Aralık 2009 Perşembe

0 yorum

Yorum Gönder

İzleyiciler

Ziyaretçi İstatistik

Site Sayacı